Algemene ouderavond

Op donderdag 7 september was onze eerste algemene ouderavond.

Een geweldige opkomst! Dat geeft het team nog meer het gevoel dat we inderdaad sámen met ouders het beste willen en kunnen realiseren voor hun kinderen.
Na een hilarische introductie zijn de ouders naar de klas van hun kind gegaan. Daar hebben ze informatie gekregen over het schooljaar, de bijzondere activiteiten, de uitnodiging om samen te werken.
Eén van de vragen die gesteld werd ging over de staking op 5 oktober. Vooralsnog staat er niets vast. Prinsjesdag wordt afgewacht en dan weten we meer. De stakingsbereidheid op Klavervier is groot en wordt ook door ouders ondersteund. Dat is in ieder geval heel plezierig!
De ouders zijn ook uitgenodigd om hun wensen voor 2017-2018 op een flap in de hal te schrijven. Daar hebben niet veel ouders gebruik van gemaakt maar op de foto staan in ieder geval een aantal goede wensen! Aanvullingen blijven welkom!